YÖNETİM ve ORGANİZASYON BÖLÜMÜ İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

GİRİŞİMCİLİK SEMİNERLERİ-4

06.04.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda Girişimcilik dersi kapsamında Öğr. Gör. Giray ÖĞE tarafından düzenlenen etkinliklere Çanakkale İŞKUR Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Yasin SEZGİN’in katılımıyla devam edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Özgür MANAP konferans salonunda Çanakkale İŞKUR Müdürlüğü tarafından Okulumuzda eğitim gören tüm programlarımızın 2. Sınıf öğrencilerine sunum gerçekleşti. Yapılan sunumda İŞKUR ile ilgili genel tanıtım yapıldı ve beraberinde Kurum'un çalışma alanları ve çalışma ilkeleri anlatıldı. Meslek Seçiminin Önemi, CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri konularında bilgiler verildi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplayan Yasin SEZGİN'e Okul Müdürümüz Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU tarafından teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle etkinlik son buldu.