YÖNETİM ve ORGANİZASYON BÖLÜMÜ İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

ÇOMÜ Şehitleri Hatıra Ormanı Fidan Dikim Etkinliği

Yahya Çavuş Yerleşkesinde Ezine Meslek Yüksekokulu, Uluslararası Sosyal Sorumluluk Derneği (USSOD) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Sorumluluk Topluluğu ortaklığında öğrenci ya da mezun iken şehit olmuş ÇOMÜ öğrencileri için hatıra ormanı fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt ORUÇOĞLU, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir ÇELEN, Genel Sekreter Ayhan MONUS, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Erkan KILLIOĞLU, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper ALTINOK, USSOD Başkanı Mücteba BEKTAŞ, Ezine Protokolü, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA,Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sermet KOYUNCU, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SUNGUR, Lapseki  Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR, Gelibolu  Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkerim DİKTAŞ, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Cahit AKKAYA, Gökçeada  Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tanju GÜDÜK, Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bülent KAYA, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ercan ERENSAYIN, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ömer Erdem KODAL, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan KARABULĞU, Şube Müdürleri, Akademik ve İdari personel, Sosyal Sorumluluk Topluluğu üyeleri ve öğrencilerimiz katılım gösterdiler. Şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşından sonra günün anısına düzenlenen Satranç Turnuvasının final müsabakası yapıldı. Akabinde Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, USSOD Başkan Vekili Emre KILIÇ, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL ve ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ERKUL günün anlamına dair konuşmalarını gerçekleştirdi. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarının verilmesinin ardından tüm şehitlerimiz için dua okundu. Sonrasında katılımcılar şehitlerimiz anısına fidanları toprakla buluşturdular. Fidan dikim etkinliği pilav ikramıyla son buldu.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL'e verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.Yahya Çavuş Yerleşkesinde Ezine Meslek Yüksekokulu, Uluslararası Sosyal Sorumluluk Derneği (USSOD) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Sorumluluk Topluluğu ortaklığında öğrenci ya da mezun iken şehit olmuş ÇOMÜ öğrencileri için hatıra ormanı fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ERKUL, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt ORUÇOĞLU, Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir ÇELEN, Genel Sekreter Ayhan MONUS, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Erkan KILLIOĞLU, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper ALTINOK, USSOD Başkanı Mücteba BEKTAŞ, Ezine Protokolü, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA,Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sermet KOYUNCU, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SUNGUR, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR, Gelibolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkerim DİKTAŞ, Ayvacık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Cahit AKKAYA, Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Tanju GÜDÜK, Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Bülent KAYA, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ercan ERENSAYIN, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Ömer Erdem KODAL, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sinan KARABULĞU, Şube Müdürleri, Akademik ve İdari personel, Sosyal Sorumluluk Topluluğu üyeleri ve öğrencilerimiz katılım gösterdiler. Şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşından sonra günün anısına düzenlenen Satranç Turnuvasının final müsabakası yapıldı. Akabinde Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, USSOD Başkan Vekili Emre KILIÇ, Ezine Belediye Başkanı Güray YÜKSEL ve ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin ERKUL günün anlamına dair konuşmalarını gerçekleştirdi. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarının verilmesinin ardından tüm şehitlerimiz için dua okundu. Sonrasında katılımcılar şehitlerimiz anısına fidanları toprakla buluşturdular. Fidan dikim etkinliği pilav ikramıyla son buldu. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Ezine Belediye Başkanı Sayın Güray YÜKSEL'e verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyoruz.