YÖNETİM ve ORGANİZASYON BÖLÜMÜ İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

2020-2021 STAJ

Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencilerimizin mezuniyet koşulu olan staj çalışmalarını tamamlamalarında bazı sorunlar yaşanmaktadır. Söz konusu sorunların giderilmesi için Yüksek Öğretim Kurulu ve üniversitemiz kararları doğrultusunda öğrencilerimizin sömestr arasında staj çalışmalarını ödev/proje olarak gerçekleştirebilmeleri yönünde imkan sağlanmıştır. Bu kapsamda, stajlarını 25.01.2021 – 26.02.2021 tarihleri arasında ödev/proje biçiminde gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki başvuru dilekçesini doldurarak bağlı bulundukları Bölüm Başkanlıklarına mail yoluyla başvurmaları gerekmektedir. Başvurular için son tarih 15.01.2021 Cuma günü 17.00’dir. Ilgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

.

2021stajbasvurusu.docx